Uppgifter: Calhanoglu nära överenskommelse med Juventus

Hakan Calhanoglu har blandat och gett under säsongen. Framför allt under den andra halvan har 27-åringen haft svårt att hitta formen. Med ett utgående kontrakt till sommaren kan Calhanoglu förhandla med andra klubbar, och nu är en överenskommelse med Juventus nära, rapporterar Calciomercatos Daniele Longo.

Calhanoglu har under säsongen gjort fyra mål och tio assist på 31 ligamatcher. Även om det är helt okej siffror, så har målproduktionen gått ned från förra säsongen, då han gjorde nio ligamål mot denna säsongens fyra. Insatserna utöver poängen har också blandat och gett rejält under säsongen.

Den 27-årige mittfältarens kontrakt sträcker sig till den 30 juni 2021, alltså endast drygt en månad till. Förhandlingar mellan Milan och Calhanoglu har funnits, men spelarens lönekrav har varit för höga för vad Milan vill erbjuda. Klubben uppges ha erbjudit 4 miljoner euro/år, som är en ökning med 1,5 miljoner euro från hans nuvarande lön. Calhanoglu ska dock inte vilja ha mindre än 5 miljoner euro/år.

En lön som Juventus nu är redo att erbjuda. Enligt Calciomercatos Daniele Longo har klubben tagit konkreta steg de senaste veckorna för att försöka få till en övergång av Calhanoglu. Förhandlingarna uppges också ha gått så bra att en överenskommelse sägs vara nära mellan Juventus och Calhanoglu.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen