Romagnoli: “Jag har ett år kvar på mitt kontrakt”

Igår var han tillbaka efter långtidsfrånvaro. Kaptenen Romagnoli täppte till backlinjen tillsammans med Tomori och gjorde vad som förväntades av honom. Efter matchen fick Romagnoli svara på ett par frågor från DAZN.

Efter 2 blytunga förluster fick Milan äntligen med sig en viktig hemmavinst mot Benevento. Målen kom från H. Calhanoglu & T. Hernandez.

Alessio:

– Att vinna är viktigt. I Rom mot Lazio spelade vi inte bra alls, det är alla medvetna om. Nu har vi 4 matcher kvar där vi måste göra det bättre och bättre.

– Jag vill alltid spela men sen är det upp till tränaren att göra sitt val. Så länge jag är här är jag redo att ge mitt yttersta. De viktiga är att de som spelar på plan, spelar helhjärtat och lägger ner sin själ i matchen.

– Gruppen mår bra, vi har varit här tidigare och därför är det viktigt att vi isolerar oss själva och enbart tänker på matchen.

– Vi måste jobba stenhårt och pressa oss själva. Det är oerhört viktigt att vi visar vilka vi är.

Om hans nuvarande kontrakt och om det hänger ihop med CL-plats:

– Jag har ett år kvar på mitt kontrakt, jag lämnar över dessa frågor till ledning. Det är inte jag som bestämmer om jag ska vara kvar eller inte.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen