Uppgifter: Ibrahimović nära förlängning – klart inom två veckor

Zlatan Ibrahimovic har varit en av de allra viktigaste spelarna för Milan sedan han anlände till klubben i januari 2020. Därför har Milan sedan tidigare varit tydliga med att man vill förlänga kontraktet med svensken, och nu är det nära rapporterar Calciomercatos Daniele Longo.

Ibrahimovic har sedan han kom till Milan i januari 2020 gjort hela 25 mål och sex assist på 34 ligamatcher. Väldigt imponerande siffror för en 39-åring.

Zlatan Ibrahimovics kontrakt går ut efter säsongen, men Paolo Maldini har flera gånger under året betonat att man vill förlänga med svensken, men att det kommer bero på 39-åringens fysiska status. Han har som bekant haft det tufft med skador den här säsongen, då han har missat hela 13 av de 29 matcherna i Serie A hittills. Nu när han också är tillbaka i det svenska herrlandslaget, kan det tänkas bli ännu svårare för Ibrahimovic att hålla sig skadefri.

Men nu rapporterar alltså Calciomercatos Daniele Longo att en förlängning är nära. Longo skriver att förlängningen kan presenteras inom två veckor. Enligt MilanNews kommer Ibrahimovic skriva på kontraktet om några dagar, och lönen kommer vara densamma som svensken har idag, 7 miljoner euro/år + olika bonusar för antal gjorda mål och antal spelade matcher.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen