Pioli: “Huvudet var inte med”

Pioli i mixade zonen efter den snöpliga förlusten mot Sassuolo igår.

— Vi var väldigt bra i den första halvleken. Dessutom hade vi chanser i den andra halvleken men vi var alldeles för dåliga i våra kontringar tekniskt sett.

— Helt enkelt borde vi gjort fler mål och tar man inte vara på chanserna så förlorar man matcher. Vi förtjänade att göra fler mål då vi överlag gjorde en rätt bra match. Fokus på nästa match.

— Vi förlorade och så är det. Det kommer krävas mer av oss framöver och kampen om CL-platser är stentuff. Förmodligen en kamp till 38:e omgången.

— Sassuolo gjorde några byten men ändrade inte taktik. Raspadori gjorde två mål idag och förtjänar att hyllas för det. Men jag tycker inte att vi spelade dåligt.

— Antingen pressar man eller så spelar man defensivt. Vi gjorde oftast rätt val.

— Första målet är snöpligt. Vi var kompakta och alla var i boxen och det borde inte ha blivit mål. Men det är sånt som gör att vi utvecklas. Det är likadant för alla.

— Nästa match mot Lazio är så oerhört viktig då den kommer vara mot en direkt rival om CL-platser. Mot Sassuolo hade vi chanser men kunde inte göra mål. Mot Lazio måste vi få in dem.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer