Mandzukic och två till tillbaka i träning inför Parma-matchen

Mario Mandzukic hämtades in som fri agent i slutet av januari. Sedan dess har han endast spelat fyra matcher i Serie A, där samtliga har varit korta inhopp från bänken. Inför derbyt mot Inter den 21 februari fick 34-åringen en muskelskada, och har varit borta från spel sedan dess. Nu är dock kroaten tillbaka i träning med laget, precis som ytterligare två offensiva spelare, rapporterar MilanNews.

MilanNews skriver att tre spelare nu är tillbaka från sina skador, och tränade fullt med laget under dagens träning. Spelarna det handlar om är Mario Mandzukic, Rafael Leao och Brahim Diaz. Som tidigare nämnt har Mandzukic varit borta sedan den 21 februari, alltså ungefär en och en halv månad. Leao har inte spelat en match sedan den 14 mars, när man mötte Napoli på San Siro, och Diazs senaste match var mot Fiorentina innan landslagsuppehållet.

Samtliga är alltså tillbaka i full träning inför den viktiga bortamatchen mot Parma på lördag. Alla tre förväntas kunna vara med i truppen, men en startplats är nog inte särskilt troligt för någon av dem.

Dock är det en spelare som inte förväntas komma tillbaka till lördag, Alessio Romagnoli som ådrog sig en muskelskada i mitten av mars. Mittbacken har inte tränat med laget ännu, utan har fortsatt med sin rehab för att återhämta sig från skadan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen