Maldini: “Ett sista försök”

För att undvika en fri transfer kommer nu Maldini med ett sista försök. Milan kommer att lägga ett slutgiltigt förslag för att undvika 2017-sagan.

2017, då var det precis samma saga som nu. Skillnaden är att nu ställs det högre krav från Raiola. Enligt rapporter från Corriera della Sera som gått via MilanLive, kommer nu Milan med ett slutgiltigt försök. Enligt källor kommer nu Milan och Maldini med fler att buga sig inför Donnarummas & agenten Mino Raiola. Maldini kommer att vara beredd att komma med ett förslag som ett nytt kontrakt. Skulle det vara så att Donnarumma eller Raiola avslår, kommer målvakten lämna på fri transfer.

Rykten säger att Milan kommer att acceptera ett 2-årigt kontrakt, fram till 2023 med en årslön på €7m med €1m i bonus som han väldigt “lätt” kan nå. Alltså en slutsiffra på €16m netto för 2 år med en ökning från nuvarande €6m, en ökning med ca 33%.

Milan påpekar att det kommer vara svårt att hitta en klubb som kan avlöna €10-12m per säsong som Raiola egentligen vill ha för Donnarumma med tanke på Covid-19 och hur klubbarna har det skört med sin intäkter.

Det ska heller inte finnas några utköpsklausuler som Raiola bett om tidigare, istället gör man nu ett försök för att förhindra fri transfer och man kan på senare sikt börja om med förhandlingarna utan stress.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer