GDS: “Raiola vill dubbla hans lön”

Nu eldas det på med mer bränsle, mer än någonsin. Nu befinner sig Milan i ett dilemma med sin nuvarande kapten, Alessio Romagnoli. Hans kontraktförnyelse börjar brinna in.

Romagnol har fått nöta bänk ett par matcher nu, senast mot Sampdoria i helgen. Istället fick han se Tomori ta kaptenens plats. Som inget missat självklart så gjorde han ett riktigt bra jobb och han ser ut att vara given i startelvan.

Nu kommer det uppgifter via Gazetta dello Sport att förläningen kring Romagnolis kontrakt sitter krävt till. Hans befintliga sträcker sig fram till juni 2022 och har just nu en lön på ca €3,5m och hans agent Mino Raiola vill nästan fördubbla backens lön. Han kräver en årslön på €6m. Det är en väldigt intensiv förhandling och Milan är inte direkt villiga att höja backens lön då han inte levt upp till sina förväntningar på senare tid.

Därför kommer det även rykten om att man nu istället kan tänka sig att sälja sin kapten, även om man inte vill spela utan honom kommande säsong, framför allt om man når en Champions League plats.

De spelare som håller på att trilla av Milan-hästen är Donnarumma, Calhanoglu & Romagnoli. Skulle det vara så att man inte når en överenskommelse med dessa herrar så är man beredd på att lyssna på alla förslag som kommer fram till bordet.

Romagnoli köptes in för €25m under 2015 och kommer förvänta sig minst €30m för att göra en slant på kaptenen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer