Milan Club Svezia söker nya skribenter

Har du ett brinnande intresse för Serie A och i synnerhet Milan? Då kanske du är vår nye stjärna på Milan Club Svezia-redaktionen!

Vi söker dig som är duktig på att skriva och/eller producera digitalt content och vill nå ut på en större plattform. Som skribent får du skriva om små som stora nyheter, skriva krönikor och du får även chansen att göra egna reportage om allt som rör Milan eller Serie A. I rollen som digital content-kreatör efterfrågar vi någon som i första hand är duktig på att producera grafiskt material.

Detta är ingen betald tjänst, men varje månad anordnas en tävling för att utse månadens skribent. Vinnaren av månadens skribent har i sin tur chansen att få Milan-relaterade priser. Som skribent/digital content-kreatör får du även gratis medlemskap i Milan Club Svezia och du får så klart också ett varmt välkomnande till redaktionen. 

Hör av dig till info@milansverige.se med några beskrivande ord om dig själv och vad du kan erbjuda till redaktionen. Det går också bra att skicka ett PM till oss på våra sociala medier. Vi finns även på Facebook, Twitter och Instagram. 

Här kan du läsa lite om redaktionens befintliga skribenter: https://www.milansverige.se/redaktionen-2020-21/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen