Redaktionens spelarbetyg: Milan – Torino

Tatarusanu – 6: Har knappt något att göra under hela matchen, men står för en viktig straffräddning efter förlängningen

Kalulu – 7: Visar god spelförståelse och är oerhört viktig i försvaret med sin snabbhet, gör en bra match både som högerback och mittback. Redaktionens MOTM.

Romagnoli – 6,5: En stabil insats av lagkaptenen som håller stenkoll på Zaza.

Musacchio – 5,5: Spelade inte 90 minuter, men kändes helt OK med tanke på den långa frånvaron.

Dalot – 5: Har inte mycket att göra bakåt idag, och bidrar inte särskilt mycket offensivt.

Calabria – 6: Även om vår ordinarie högerback inte gör någon jättematch så är det väldigt imponerande att han lyckas kliva in på mittfältet så smärtfritt, är absolut bättre än Krunic.

Tonali – 6,5: Viktig pjäs på mittfältet idag som håller ihop laget väl under 120 minuter, ett steg framåt för den unge italienaren.

Diaz – 6,5: Den Milan-spelare som försöker mest på offensiv planhalva, sliter väldigt hårt och lyckas tvinga Torino till ett antal varningar, missar dock ett friläge i slutminuterna som hade inneburit friskare ben mot Cagliari.

Castillejo – 5,5: Åstadkommer inte mycket under sin tid på plan, men gör det otroligt bra i presspelet, som visat sig vara spanjorens främsta styrka

Leao – 6: Kommer inte till jättemånga lägen idag, men med sin otroliga snabbhet känns Leao ändå som ett ständigt hot för Torino-försvararna

Ibrahimovic – 5,5: Det märks att Zlatan inte spelat på ett tag, känns långt ifrån hundra, men åtminstone syntes att hans spelsinne fortfarande finns där. Han borde ha gjort mål på Calabria fina djupledsboll och halkade oturligt precis innan Kalulus underbara inlägg.

Tränare och avbytare:

Calhanoglu – 6: Motorn i Milans offensiv, även om Hakan inte gör någon jätteinsats så kan man med säkerhet säga att matchbilden i andra halvlek och framåt hade sett mycket annorlunda ut.

Hauge – 4,5: återigen en väldigt blek insats av den unge norrmannen, gör alldeles för enkla misstag och hotar inte framåt.

Kessie – 6,5: Mittfältsgeneral i vanlig ordning, ivorianen har typ bara gjort 1 dålig match under hela säsongen (jämför då med hur han varit tidigare säsonger).

Hernandez – 6: Försöker hota Torinos backlinje med sina löpningar, visar direkt vilken skillnad det är på honom och Dalot i offensiv riktning (även om det inte blev assist/mål).

Olzer – : Spelade för kort tid för att betygssättas.

Pioli – 6: Ställer upp med ett reservbetonat lag mot Torino efter att inom loppet av samma vecka redan ha besegrat I Granata med 2-0 på hemmaplan. I cupmatchen såg vi dock enbart en skugga av prestationen från förra matchen. Milan var dock det spelförande laget och kunde till slut också ta hem matchen efter straffläggning. Pioli kom med lite tur undan här.

Du har väl inte missat att vi har nya produkter i webbshoppen? Halsduk, mössor och kepsar går nu att köpa! De nya produkterna köper du här:

https://www.milansverige.se/butik/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen