Mario Mandzukic: “Jag kommer att försvara Milans färger”

Milans nyförvärv Mario Mandzukic har givit ut sin första intervju som Milan spelare, han gav ut intervjun till Milans officiella nätverk. 

“Det finns många anledningar till att jag valde Milan, det är en historisk klubb. Vi vet alla vad Milan representerar. En klubb som Milan har alltid stora mål och höga krav, det är jag van med, så det är inga problem, det är därför vi spelar fotboll. Jag är här för att ge allt för Milan från och med nu.” 

Mandzukic har varit kontraktslös ett tag och har inte spelat i en toppklubb på två år nu, men han har tränat hårt på egen hand och har länge haft som ett personligt mål att slå sig in i toppfotbollen igen. 

“Jag har tränat hårt på det senaste för att förtjäna ett samtal med en sån viktig klubb som Milan, jag har som sagt tränat väldigt hårt det senaste och mina nära vet om hur mycket jag har tränat för att börja slåss om titlar, Milan behöver inte oroa sig om mitt fysiska tillstånd.”

Det finns flera av Mandzukic gamla vänner i Milan just nu. 

Jag är glad att jag träffade Simon Kjaer igen, jag och han spelade tillsammans i Wolfsburg och vi hade en väldigt bra tid tillsammans där. Han har verkligen bevisats sig nu i Milan. Jag ringde även Ante Rebic några dagar innan för att berätta att jag skulle anlända”

Mandzukic roll i truppen förväntas på förhand att vara som en backup till Zlatan men det finns inget som hindrar de två anfallarna för att spela tillsammans.  

“Jag har följt Zlatan sen jag var väldigt ung, och jag är glad att jag äntligen får spela med honom i samma lag. Vi är båda hungriga för titlar, han är fortfarande grymt bra på planen och jag ska försöka vara likadan, jag tror att vi kommer komma bra överens.”

Mandzukic ger även sin egna syn på hur Milan är som klubb.

“Det är en speciell klubb, man behöver bara säga “Milan” och sen så vet alla vad man pratar om. Milans historia är helt otrolig, många fantastiska spelare har spelat här. Hela världen ser upp till Milan och jag kan inte veta tills det börjar, mitt meddelande till supportrarna  är att jag kommer göra mitt bästa, försvara Milans färger i varje match, jag kan lova att jag ger 100 %”    

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer