E69: Tänk att möta dessa bestar

Milan är fortsatt högst upp i tabellen efter 18 omgångar, tåget rullar vidare och finns det egentligen något att klaga på när laget oavsett utgång i helgen är vintermästare. En moralisk titel som tidigare år har visat sig vara laget som även står som vinnare när alla omgångar ska summeras. 

Startar direkt med quiz, hur många poäng får du?

Vi går igenom våra matcher sen sist. Skillnaden är att denna gången har vi åkt på en förlust, hemma mot #Juventus med 1-3. Givetvis finns det tveksamheter i denna matchen som övriga matcher och vi kan inte släppa diskussionen kring #VAR och hur detta skulle kunna utvecklas för det bästa. 

Mackan pratar om vår ekonomi, det är röda siffror men vi är i gott sällskap och våra övriga lag som #Juventus, #Roma, #Lazio och synnerhet #Inter ligger inte bättre till sett till skuldberget. Just Inter verkar vara i en djupare svacka än bara ekonomiskt eftersom det finns diskussioner om att byta loga och namn. 

Silly season, några är klara in och frågan är vilken påverkan dom kommer ha på vårt lag och fortsättningen i tabelltoppen. Det är väldigt lite rykte ut men helt klart vill inte Maldini &co köpa grisen i säcken. 

Avslutningsvis med hit and shit

Podcast Rossoneri hittar du där du brukar lyssna eller direkt HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer