Redaktionens spelarbetyg: Lille-Milan

Milan har spelat sin 4:e match i Europa League gruppspelet, matchen slutade 1-1 efter mål av Castillejo och Bamba på Lilles hemmaplan Stade Pierre-Mauroy. En mycket bättre utförd match av Milan om man jämför med matchen på San Siro där man fick stryk med 3-0. Nedan ser ni redaktionens spelarbetyg.

Donnarumma –  6,5 En bra genomförd match från landslagsmålvakten, släpper in ett mål men det är inget skott han ska rädda och han är konstant trygg mellan stolparna.   

Dalot – 6 Godkänd insats av lånet från United idag, fick ta lite mer defensivt ansvar än  och gjorde det bra. 

Kjaer –  6,5 Ännu en stark match av dansken, just nu så presterar han bättre än våran ordinarie lagkapten. Han visar ännu en gång att ålder inte är något problem och han ser bättre ut än någonsin. 

Gabbia – 6,5 Romagnoli vilas men det är inga problem när man har Gabbia som ersättare. En bra insats ännu en gång och Romagnoli kanske ska börja bli lite nervös nu över sin startplats. 

Theo – 7 Mot Napoli var han en av dem bästa på plan och det är han återigen idag, kvick framåt i djupled och han har blivit säkrare bakåt med säsongens gång.  

Tonali – 6,5 Otroligt fin passning som sedan leder till 1-0 för Milan, en av Italiens största talanger och visar en hel del av det idag. Bra insats av Tonali ikväll. 

Bennacer – 7 När Renato Sanches saknas, ja då var det inte alls lika jobbigt för Milans mittfält. Bäst idag var Bennacer med bra försvarsspel och fina passningar framåt, han dikterar hela mittfältet och man är knappast orolig när han har bollen i defensiven. Redaktionens MOTM.

Castillejo – 7 En väldigt bra insats av spanjoren som har haft en tuff säsong hittills och behövde verkligen ett mål på hans konto. Förutom målet så gör Castillejo en bra insats ikväll och visar att han vill ha tillbaka sin startplats i ligan på söndag igen.

Calhanoglu – 6 Några fina passningar men inte mer än så, det känns som att Hakan inte är fokuserad och han behöver verkligen hitta formen igen. Resultatet blir en godkänd match men inte mer än så. 

Hauge – 5 Höga förväntningar såklart på Hauge efter målet mot Napoli, tyvärr så visar han inte det idag, ett uselt beslut när Milan kom 3 mot 1 och inte så mycket positivt i denna matchen. 

Rebic – 6 Zlatan saknas absolut just nu, Rebic gör en okej match men han måste höja sig om avbräcket på Zlatans inte ska kosta mer än två förlorade poäng i Europa League.   

Avbytare & Tränare:

Brahim Diaz – 6,5 Han kommer verkligen in som en frisk fläkt ikväll och visar att han vill ha en startplats i nästa match. En bra match av Diaz som kommer närmare mer speltid nu.

Colombo –  5,5 Lyckades inte åstadkomma speciellt mycket ikväll, en blek match av våran unge italienska talang. Men speltid är viktigt för en ung spelare och Colombo får mer och mer nu.   

Krunic – Spelade för lite för att bedömas.

Bonera –  6,5 Matchen slutade 1-1 och inför matchen så kunde man inte förvänta sig mer mot ett lag som man torskade med 3-0 mot senast. Men så som matchen artade sig så kan Milan känna att 2 poäng förlorades. Laguppställningen var bra men Diaz kunde ha kommit in lite tidigare för han var riktigt bra när han fick chansen. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen