Bonera: “Pioli är väldigt glad, det var en viktig vinst. Ibra? Vi vet inte hur allvarligt det är.”

Ett Milan utan både tränare och assisterande tränare tog en 3-1 vinst mot Napoli med Bonera på bänken. Den före detta Milan-spelaren tog till Sky Sports mikrofoner för att lämna sitt ord om kvällens vinst

Om Ibras skada:

— Han höll is vid sitt baksida lår, det ser ut som en muskelskada men vi vet inte hur allvarligt det är. Han brukar inte vilja lämna planen, vi kommer få reda på detaljerna inom de kommande dagarna.

Om Scudetton:

— Det var en viktig vinst, vi arbetar i rätt håll. Det är för tidigt att prata om något som fastslås i maj.

Om Pioli:

— Han är väldigt glad, han såg hela laget i ett videosamtal ifrån omklädningsrummet och gratulerade oss.

Om kvällens inställning:

— Vi har ett otroligt lag tillgängligt, resan är lång. Vi vet att vi ligger högt uppe i tabellen och vi måste arbeta för att stanna där så länge som möjligt men vi är bara inne i den 8:e matchdagen.

Om motståndarna:

— Ingen ska underskattas. Napoli är ett otroligt lag, de har byggt ett mycket bra lag. Det är många matcher kvar. De har investerat för att vinna ligan, vi har inte byggt för att vinna direkt utan för att skapa en resa som låter oss vinna långsiktigt. Det kan vara till våran fördel men det är för tidigt att säga.

Om dagsläget:

Vi har blivit bättre på våra matchförberedelser, uppmärksamheten som vi investerar i varje spelare är hög. Dessa förbättringar låter oss ha en mer ambitiös framtidsbild, jag vill inte upprepa mig själv men vi är ett lag som är tvunget att förbättra sig och vinna. Låt oss se hur de nästa matcherna kommer sluta.

Om hur det är att leda ett lag när man spelar 11 mot 10:

— Ett starkt lag hade hanterat situationen bättre. Vi kommer börja arbeta på det imorgon. Alla dessa smådetaljer kommer få oss att växa men för tillfället är vi nöjda.

Om medvetenheten i laget.

— Medvetenheten måste öka efter varje träning, faktumet att vi har de spelare som vi har tillgängliga ger oss medvetenhet men ligaspelet fortsätter.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer