Bonera: “Ibra är på ett bra humör, vi hoppas på en snar återkomst”

Imorgon spelar Milan deras 9:e match i Serie A mot ett Fiorentina med en ny tränare på bänken i Prandelli som gör sin andra stint som Fiorentinas huvudtränare. Detta hade Bonera att säga om den kommande matchen i en presskonferens:

— Imorgon kommer det vara en tuff match. Vi är medvetna om att det är ett bra läge att fortsätta våran goda form med en vinst på hemmplan.

— Matchen mot Verona tog inte bort några garantier för oss. Det var en svår match och vi behövde vila mentalt. Även om många spelare har rest och varit med sina landslag har samtliga arbetat bra i träningarna. Vi har fortsatt arbetet där vi lämnade det innan landslagsspelen. Våra träningar måste utvärderas dag för dag. Vi har varit medvetna om att vi är en stark grupp i ett tag nu. Vi är nöjda över de spelare som anslutit sig till oss. De har integrerat sig och arbetar hårt och offrar sig för gruppen.

Från Leao till Ibrahimovic. Bonera förklarade hur dagsläget ser ut för de spelare som saknades i mötet mot Lille och den eventuella matchstarten för Diaz:

— Ibras tillstånd kommer analyseras igen nästa vecka men han är i ett bra humör och vi hoppas på en snar återkomst. Calhanoglu? Han är en spelare som befinner sig mer eller mindre i en svacka just nu. Brahim Diaz på andra sidan, spelade bra när han kom in. Han har otroliga tekniska egenskaper och en otrolig syn för spelet. Han skulle kunna starta. Romagnoli kunde spela mot Lille men vi gjorde ett val med åtanke på mängden matcher som vi kommer spela. Han har återhämtat sig helt. Leao hade en kontroll i morse och doktorerna är nöjda över hans framsteg. Han kommer ha en till kontroll nästa vecka. Vårat mål att vara kvar på toppen av tabellen.

Den före detta Milan-spelarena delade med sig om inställningen i omklädningsrummet.

— När vi spelar måste vi vara medvetna om att vi inte får förlora lagandan och att vi måste offra oss för att kunna prestera. Det här Milan-laget liknar mycket det jag spelade i. Lagandan var också otrolig då och jag märkte samma vilja att arbeta som då.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer