Pioli: “Vi håller i första platsen och vi vill stanna där”

Milan håller just nu i första platsen i Serie A med sina 13 poäng. Piolis Milan är tillbaka i spel imorgon kl 12:30 mot Udinese efter en 3-0 vinst mot Sparta Prag i Europa League. Detta sade tränaren i presskonferensen inför matchen mot Udinese:

— Imorgon kommer det vara en svår match mot ett vältränat och organiserat lag. Varje match är värd tre poäng, vi håller i första platsen och vi vill stanna där. Vi har visat många positiva tecken men vi måste vara balanserade. Målet är att vara konkurrenskraftiga genom hela säsongen.

— Jag är inte förvånad över det här lagets prestationer, jag har alltid haft förtroende för mina spelare. Jag hoppades på tillväxt och att uppnå bra resultat men sannerligen hade ingen förväntat sig att vi skulle spela som vi gör nu. Vi vet att det kan uppstå svårigheter, det viktigaste är att vi alltid ger allt ifrån oss. Vi måste vara ansvarsfulla, det finns mycket entusiasm i laget och vi hoppas att supportrarna märker det.

I matchen mot Sparta Prag spelade både Dalot och Bennacer en otrolig match. Både fick in en assist var varav Dalot gjorde sitt första mål som en Milan-spelare.

— Dalot gjorde bra ifrån sig i Europa League, han är glad och gör bra ifrån sig i träningarna precis som hans lagkamrater. Bennacer har gjort många framsteg, han jobbar hårt och växer för varje match som han spelar i. Det är viktigt att det finns konkurrens i laget men han har fortfarande plats för att göra vissa förbättringar. Rebic är tillbaka, han kommer spela som avbytare. Gabbia och Musacchio saknas fortfarande och Castillejo kommer saknas med muskeltrötthet. Ibrahimovic? Han mår bra och kan inte vänta med att vara tillbaka på planen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer