Pioli: “Att slå Inter skulle ge en enorm skjuts för truppen”

Imorgon är det dags för Derby della Madonnina. Det första för säsongen och Zlatan är tillbaka. Herregud vad det kittlar att se detta spektakel. Pioli hade detta att säga.

— Milan har sin egen identitet. Det kommer ett nytt prov varje vecka. I fotboll så slutar proven aldrig att komma. Just denna matchen är ett av de viktigare proven under säsongen, jag hade inte mycket tid att förbereda för den men det hade inte Conte heller.

Pioli om att spela derby utan fans.

— Rivaliteten känns inför matchen. Tyvärr kommer ingen publik att kunna närvara. Oavsett så kommer matchen att innebära mycket känslor. Vi kommer att ställa oss på planen med en beslutsamhet av att vi kommer vinna.

— Inför säsongen så hoppades jag att vi skulle komma till derbyt med tre vinster och att vara vidare i EL. Det är vi. Men Inter har gjort det minst lika bra. Att slå Inter skulle ge en enorm skjuts för truppen.

Pioli tror att Zlatan kommer vara redo för matchen. Både mentalt och fysiskt.

— Han hade lite problem i veckan men när han kom tillbaka var han som vanligt. Han mår bra men det är tydligt att han bara tränat en knapp vecka. Han kommer att vara redo.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer