Redaktionens spelarbetyg: Crotone – Milan.

Milan inkasserar tre nya poäng efter vinsten mot bottentippade Crotone, Milan fortsätter i fin form utan Zlatan Ibrahimovic och slår Crotone rätt så säkert med 2-0. Nästa söndag möter Milan Spezia hemma och vi ser fram emot det. Nedan hittar ni redaktionens spelarbetyg.  

Donnarumma – 6,5 Ännu en bra match av Donnarumma, man kan inte begära mer att han inte släpper in något. Det gör han inte heller och han ser riktigt stabil ut mellan stolparna. 

Calabria – 6 Milan ser ut att fortsätta leta ny högerback, problemet borde vara löst med Calabria men sportsliga ledningen verkar inte vara helt övertygad ännu. Återigen en bra insats av Calabria och kanske blir han första start man till slut ändå. 

Kjaer – 7 Kjaer fortsätter att se stabil ut i saknad av Romagnoli, en till bra match dansken och Milan kan känna sig säkra med honom i försvaret. 

Gabbia – 6 Stundtals osäker men fortfarande en bra insats av Gabbia idag, klart godkänd men man ser att Romagnoli saknas i den där backlinjen. 

Theo – 6 Klart godkänd insats av Theo idag, finns egentligen inget speciellt att säga om hans match. En bra match och han visar att han håller god kvalite både bakåt och framåt.

Kessie – 7,5 Återigen en väldigt bra match från Kessie, inte bara dikterar han hela mittfältet utan vi fick till och med se ett straffmål från honom idag. En av ligans bästa mittfältare just nu och ser ut att kunna utvecklas ännu mer. Redaktionens MOTM. 

Tonali – 7 En bra start på säsongen för Tonali, han fick ju endast komma in mot Bologna och hann inte göra så mycket i den matchen. I den här matchen presterar han väldigt bra och ger ett lugn på mittfältet som få spelare gör. 

Saelemaerkers – 5,5 Verkligen inte den bästa matchen av den unge belgaren, det var väldigt slarvigt idag och inte mycket hände när han fick bollen. 

Diaz – 6 Debuterade likt Tonali från start och gjorde det bra, fick till slut också utdelning för det, i den 50:e minuten satte han 2-0 till Milan. 

Calhanoglu – 7 Väldigt bra match av Hakan återigen, det syns att det är han som är ledaren i anfallet när Zlatan är borta och han vill hela tiden ha bollen. 

Rebic – 5,5 Absolut inte den matchen Rebic tänkte sig på förhand, att spela ensam längst fram passade honom verkligen inte utan han hade stora problem där och sen går han tyvärr ut skadad och det såg verkligen inte bra ut. Vi hoppas såklart på att han återhämtar sig snabbt.

Abytare & tränare 

Colombo – 6 Han bytts in för skadade Rebic och gör det helt okej längst upp, får inte så mycket att jobba med men han visar sin stora potential.  

Castillejo – 6 En okej match av Castillejo, gör inget spektakulärt men inte heller några större misstag, en godkänd insats.  

Bennacer – 6,5 Får inte starta idag förmodligen på grund ut av det tuffa matchandet men kommer in och gör en helt klart bra insats. 

Leao – Spelade inte tillräckligt.

Krunic – Spelade inte tillräckligt.

Pioli 6,5 Milan tar återigen tre poäng och det är det som räknas till slut, en okej insats av Milan. Nu gäller det att ladda om och fokusera på att slå Rio Ave i Europa League kvalet istället. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen