Pioli: “Vi är ett ungt lag med utvecklingspotential”

Imorgon sparkar Milan igång Serie A-säsongen och det är Bologna med tidigare Milan-tränaren Sinisa Mihajlovic i spetsen som kommer och besöker oss. Detta hade Stefano Pioli att säga när han mötte pressen idag.

— Bologna kommer att vara supermotiverade men det kommer absolut vi också att vara. Förra matchen vann vi med 5-1 men det är en ny match nu med ett par nya spelare i båda lagen.

Pioli fick frågan om han ser Milan som en Scudetto-utmanare under årets säsong. Något han svarade vagt på.

— Jag har ingen aning, det är jättesvårt att svara på den frågan. Vi är ett ungt lag med mycket utvecklingspotential och vi vill förbättra förra årets sjätteplats.

— Att ha pressen på oss som folk sätter är ett privilegie. Det betyder att vi har nått en hög nivå där fans kräver en högre placering. Vi är AC Milan och vi måste konstant fortsätta växa.

Tatarusanu, Brahim Diaz och Sandro Tonali är några nyförvärv till denna säsongen. Pioli vill att de ska vara beredda direkt.

— Tatarusanu, Diaz och Tonali har kommit till en väldigt sammansvetsad grupp som hjälper varandra i alla lägen. Diaz och Tonali har talangen, de kan hjälpa till direkt medans Tatarusanu bidrar med sin erfarenhet.

Milan har även köpt loss förra årets succélån Ante Rebic, han kommer att vara redo för sin första match imorgon.

— Han är en enormt viktig spelare för oss. Han har kvalité, är väldigt stark och hjälper till med bredden i truppen. Han kompletterar vårt anfall och är helt redo att hjälpa laget.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen