Zlatan Ibrahimovic: “Jag vill komma hem igen”

Milan och Zlatan ser ut att vara överens till slut och 38-åringen ser ut att förlänga inom kort med Milan. Under januarifönstret tog Milan in flera äldre spelare för att få in mer stabilitet och erfarenhet i truppen.

En av dessa äldre spelare var Zlatan Ibrahimovic som hämtades från hans äventyr i USA, han har hittills gjort 10 mål och 5 assist på 18 matcher och det ser ut som att Zlatan inter är nöjd ännu. Ibra dök upp i Milano igår och uttalade sig om situationen i Milan.

– Jag vill komma hem igen, nu kan vi börja jobba och uppnå bättre resultat. Som jag har sagt tidigare, jag är inte här för att vara en maskot, jag är här för att få in resultaten vi behöver för att lyfta Milan till där dem hör hemma. Det var 6 bra månader men vi har inte vunnit något än. Nu måste vi ta chansen från början, att jobba för våra mål inför nästa säsong. Jag känner mig i bra form, jag hoppas på att få se supportrarna på San siro snart igen. Vi behöver dem och vi vill se dem hoppa på läktaren igen. Forza Milan alltid.

Allt detta sa han till Milans officiella Facebook.   

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer