Rangnick: “Det hade inte varit klokt att gå till Milan”

Med få matcher kvar av ligaspelet så blev det klart att Milan förlänger med Pioli och fortsätter på det klassiska Italienska spåret. Tidigare under säsongen har VD Gazidis hintat om att han kommer att rekrytera en ny sportchef och även en ny tränare inför säsongen 2020/2021.

Allting pekade på att den tyske Ralf Rangnick skulle komma in och göra en revolution i det Italienska topplaget. I sista stund så ändrade Gazidis sig och valde istället att ha kvar den nuvarande sportsliga ledningen samt förlänga med nuvarande tränaren Stefano Pioli. Ralf Rangnick har nu avslutat sitt kontrakt med Red Bull, även fast han aldrig fick en roll i Milan så väljer han att se positivt på situationen och tycker att Milan gjorde det rätta valet att förlänga med Pioli. Han gav ut sina ord till den tyska tidningen Süddeutsche Zeitung.

– Milan har spelat riktigt bra efter uppstarten, nio vinster och tre oavgjorda matcher. Det hade inte varit klokt att gå dit. Det spelar ingen roll från vilket perspektiv man ser det ifrån, jag tycker att Milan och jag gör rätt val. Om jag skulle varit i Milan supportrarnas sits så skulle jag inte förstått varför man vill ändra på en sådan bra form som Milan är inne i nu.  

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer