Hernández: “Vi vill göra det bättre”

Den franska vänsterbacken Theo Hernandez gjorde en väldigt fin säsong 19/20 med sina sex mål och fem assist i Serie A. Han blev bland annat framröstad till säsongens spelare av Milan Club Svezias medlemmar. I en intervju med klubbens officiella kanal Milan TV berättar Theo om hur det känns inför den nya säsongen. 

– Jag mår bra, jag kom tillbaka med en stor längtan till att starta igen. Vi vilade några dagar och nu är vi tillbaka för att jobba. 

– Det är en bra känsla. Jag är glad över att se mina lagkamrater, tränaren och Paolo Maldini igen. Jag vill verkligen starta säsongen. 

– Efter tre veckor av vila, kommer det inte vara lätt men sanningen är att vi mår bra och jobbar steg för steg för att komma tillbaka till vår bästa form. 

Efter en dålig första halva av säsongen så spelade man upp sig rejält till den andra, då man bland annat plockade 30 poäng av möjliga 36 i ligaspelet efter återstarten. 

– Det var en bra säsong, men det viktigaste är att vi fortsätter jobba. En ny säsong startar och vi vill göra det bättre. 

– Vi startar säsongen med nya utmaningar. Vi vill sluta så högt upp som möjligt i tabellen och det är vad vi kommer göra. 

Som tidigare skrivet, så hade fransmannen en riktigt bra säsong. Under säsongens gång blev han bättre och bättre och var definitivt en av de viktigaste spelarna i laget. Just nu sitter han på ett kontrakt som sträcker sig till 2024. 

– Jag trivs och är glad här. Jag trivs med mina lagkamrater och är glad att vara här. Jag är glad med stödet från fansen, de är väldigt viktiga. 

– Jag hade en bra säsong med flera mål och assist och jag tror att nästa säsong kommer vara lika positiv. Vi får se vad som händer. 

– Jag tackar fansen, de är alltid med oss, de stödjer oss. Jag hoppas kunna fira med de snart på San Siro. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen