Återseenden och förhandlingar: Milans arbete inför den kommande säsongen

En Europa League-kampanj som närmar sig och ett transferfönster som börjar väckas till liv. På måndag kommer laget att börja förberedelsen inför den kommande säsongen och många frågetecken väcks kring om Zlatan kommer vara närvarande eller inte. 

Zlatan har ännu inte sagt ja till en förlängning av hans kontrakt men Milan är fortsatt självsäkra i att de slutliga detaljerna kan definieras och att Zlatan kommer förbli en Milan-spelare rapporterar Gianluca Di Marzio. Förhandlingarna har pågått under en längre tid och Zlatan anser att han är värdig att vara Milans mest välbetalda spelare.

Efter Ricardo Rodriguez flytt till Torino letar Milan efter en ersättare som kan agera som Theos back-up där även Laxalt alltmer närmar sig en flytt ifrån Milan. De namnen som Di Marzio förklarar vara på Milans lista är uruguayaren Matias Vina och den brasilianska Augsburg-spelaren Iago, båda födda 1997. Milans intresse faller för Vina som idag spelar för Palmeiras i Brasilien och förhandlingarna är redan i gång mellan de två klubbarna och det efterfrågade priset är 10 miljoner euro.

Di Marzio uppdaterar med att förhandlingarna för Bakayoko pågår fortfarande och att Milan inte är i någon rush i att göra Bakayokos andra stint med Milan officiell. Vito Angele anser att Bakayoko och Aurier kommer med högst sannolikhet vara Milans första värvningar i detta transferfönster.

Slutligen uppdaterar Sky Sports och Di Marzio att Milan arbetar på ett till återseende, denna gång inte på planen utan i ledningen och namnet är Ariedo Braida. Hans roll i ledningen är ännu inte definierad men har tidigare ockuperat rollen som Milans sportdirektör när laget fortfarande ägdes av Silvio Berlusconi.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer