Senaste om Tonali och Szoboszlai ifrån Vito Angele

Under de senaste veckorna har ett flertal namn som angår Milans transferfönster framkommit. Två av de namnen som längst ryktats till en flytt till Milan i italiensk media är den unga mittfältaren Tonali, som likställts med Pirlo, och den ungerska talangen Szoboszlai som idag spelar för RB Salzburg.

Under dagen tweetade den mycket trovärdiga journalisten Vito Angele uppdateringar angående Sandro Tonali och Dominik Szoboszlai. Båda spelarna har tidigare varit öppna om att gilla Milan. Tonali har själv sagt att han som ung varit ett Milanfan och Szoboszlai har synliggjort sitt intresse för en flytt till Milan med alla de inlägg han gillat och de dialoger han haft med Rafael Leao på Instagram. 

Vito rapporterar att Milans nästa tränare Rangnick gillar Tonali mycket. Problemet är att Milan inte är beredda att spendera drygt hälften av deras budget på en spelare. Inter har länge haft dialoger med den italienska talangen född 2000 och under de kommande dagarna inväntas flera utvärderingar göras av Milan. Tonali räknas kosta någonstans mellan 30 till 35 miljoner euro och den ryktade budgeten som Rangnick kommer ha är ca 75 miljoner euro.

Szoboszlai har länge ryktats till en flytt till Milan. Trots alla Milan-relaterade inläggen som han likeat på Instagram har Lazio och Napoli visat intresse för spelaren. Rangnick ska ha haft en konversation med den nuvarande RB Salzburg-spelaren för att bevisa att Milan är beredda att ingå i förhandlingar med den Österrikiska klubben. Detta efter att Rangnick officiellt presenterats som Milans nästa tränare och sportchef.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer