Romano: Milan går med vinst i förhållande till FFP-reglerna

Milan har genom försäljningar från de senaste säsongerna gjort en markant vinst i förhållande till FFP-reglerna enligt mercato-gurun Fabrizio Romano. 

Romano menar att Milan ska fått in runt 46 miljoner euro genom försäljningarna av Suso och Cutrone. De senaste veckorna har det ryktats om att potentielle nya tränaren Ralf Rangnick skulle få en budget på runt 70 miljoner euro exkluderat försäljningar. Dessa försäljningar räknas alltså inte in i den utan ger en budget på över en miljard. Men det räcker inte där. Även försäljningar av Djalo (4,5 miljoner euro), Locatelli (räknas i år och drar in 12,5 miljoner euro) och Felicioli (0,2 miljoner euro). Tillsammans ger försäljningarna mellan 50-60 miljoner euro i kapitalvinst för denna och nästa säsong enligt FFP:s regler. 

Det ryktas även att Milan vill sälja Calabria till nästa säsong. Calabria som kom till Milan i tidig ålder värderas av Transfermakt till runt 10 miljoner euro. Vilket skulle ge Milan en stor kapitalhöjning då Milan inte betalade något för hans övergång till Milan. Även Musacchio som vänderas till 9 miljoner euro kan komma att säljas med Valencia intresserade enligt Vito Angele. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer