Hakan Calhanoglu: ”Jag valde Milan med mitt hjärta”

Precis för inte länge sedan alls fick Hakan mikrofonerna riktade mot sig i en intervju med Sky Sport. Här är vad han hade att säga.

Om Pioli:

— Han är en viktig tränare för både mig och laget. Han tar hänsyn till våra åsikter och han har jobbat väldigt hårt under en tuff period. Alla i hans lagstab är väldigt duktiga. Det känns som om vi är ett riktigt lag nu, alla är glada att han stannar. Den senaste perioden har varit svår för honom, alla rykten om att Rangnick skulle ta över och leda laget men ändå har han varit professionell  i sitt uppförande. Det är stark av honom. Det är tack vare Pioli vi rör oss framåt.

Om Milan:

— Det Milan vi spelar i just nu är det Milan jag känner till. Vi jobbar hårt med vår mentalitet och allt görs med stor passion för laget och klubben. Vi måste rikta ett stort tack till Zlatan också som hjälper oss mycket. Han är viktig för oss. Nu är det två matcher kvar tills säsongen är över.

Om laget:

— Jag tror väldigt mycket på Milan som klubb och vårt lag. Vi har mycket kvalité i vårt lag och jag är säker på att vi kommer att spela ännu bättre nästa år. Vår ambition är att nå Champions League, inte Europa League, men vi gör vårt allra bäst.

Om Bundesliga:

— De senaste rapporterna ni kan läsa om mig stämmer inte, det som sägs är inte sanning. Jag vill stanna i Milan. Att välja Milan gjordes med mitt hjärta, jag vill fortsätta bära denna tröja!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen