Redaktionens spelarbetyg: Juventus – Milan

Donnarumma – 7: Håller nollan och gör några fina räddningar. Redaktionens MOTM.

Conti – 5: Vinner en hel del bollar på sin kant, men slarvar i positions- och passningsspelet.

Romagnoli – 6,5: Visar vilken ledare han är i backlinjen och stoppar de flesta bollarna. Svår uppgift att hålla koll på Ronaldo och co. men tillsammans med Kjaer löser de uppgiften väl.

Kjaer – 6,5: Visar precis som Romagnoli stark karaktär och löser som tidigare nämnt uppgiften.

Calabria – 5: Att ersätta Theo:s roll är en tuff uppgift som för Calabria också blir lite för tufft. Fördelar några fina bollar från sin kant, men är lite för vek i närkamper vilket brukar vara en av hans starkare sidor.

Kessie – 5,5: Gör en stabil match ser ut att ha blivit lite lättare på fötterna än tidigare under säsongen. Stark i närkamperna, men blir hårt markerad i sin defensiva position.

Bennacer – 5,5: Samma sak kan sägas till Bennacer som till Kessie, men med skillnaden att Bennacer sticker ut lite mer med sin läckra teknik.

Paqueta – 4,5: Jobbig match för brassen. Gör inte mycket rätt och slarvar mycket med bollen.

Bonaventura – 5,5: Springer mycket och försöker sitt bästa i den offensiva zonen, men kommer sällan nära med sina försök på grund av Juventus starka defensiv.

Calhanoglu – 5,5: Godkänd insats, men mer kan förväntas av den turkiske landslagsmannen.

Rebic – 1,5: Endast 16 minuter hade gått innan kroaten tokhoppade med dobbarna före rakt mot en Juventus-spelare. Rött kort och mer såg vi inte av honom denna match.

Tränare och avbytare:

Leao – 5,5 Sprang mycket, men kunde inte tränga igenom Juventus-försvaret.

Övriga avbytare: Spelade för kort tid för att bedömas.

Pioli – 5,5: Pioli satsade denna match vidare på en lite modifierad formation från tidigare i våras vilket såg lovande ut. Med flera nyckelspelare borta fick tränaren experimentera en del, men ställde upp en förhållandevis stark elva. Inledningsvis såg det mörkt ut vilket ställde Pioli inför en ännu tuffare uppgift. Med fem byten denna match så väntade han verkligen in i det sista innan de utnyttjade medan Juventus fick in flera fräscha ben redan i halvtid. Kul att Colombo fick göra “debut” i A-laget och att det satsas på yngre förmågor emellanåt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer