E52: Så blir Milan när vi styr det med en järnhand.

All media brottas om klicken idag när det inte finns sport att skriva om, det gäller även Podcast Rossoneri eftersom vi gillar på ett nördigt sätt bryta ner våra matcher. Detta avsnitt får vi tänka om och tar upp en gammal tråd och lyssnarönskemål.

Först ut har vi ett samtal med Matias Concha, idag kommenterar han Serie A men innan dess har den MFF fostrade spelaren varit proffs flera år i Bundesliga och ger sin syn på ryktet kring Rangnick och även hur hans gamla kompis Zlatan lyft Milan men även allt som händer kring honom.

Sen starten har vi pratat om att ta med en legend i varje avsnitt, Milan har rätt gott om dom. Detta har fallit bort eftersom vi har mycket att säga/tycka/tänka om aktuella händelser kring Milan. Har fått frågan om vi inte skulle starta någon form av betaltjänst för dom som vill lyssna på resterande material som klipps bort. Tanken har funnits eftersom vi inte vill ha för långa avsnitt och då försvinner mycket skönt snack… Kanske någon gång…

Andra delen av avsnittet är vi manager för kommande Milan där vi med en järnhand bestämmer allt. Från vilken roll Maldini ska ha till en färdig startuppställning som ska ta oss tillbaka till den där jävla champions. Håller ni med ?

Hit and shit

Detta och alla avsnitt av Podcast Rossoneri hittar du där du spelar upp podcast eller direkt HÄR

Glad påsk

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer