Redaktionens spelarbetyg: Milan – Torino

Det var ingen sprakande match, men Milan lyckas tryggt och stabilt plocka hem tre poäng mot ett tämligen uddlöst Torino. Matchen borde kanske stängts tidigare och siffrorna varit större, men vafan, 3 poäng är 3 poäng. Nedan finner ni redaktionens betyg från matchen.

Donnarumma – 6: Ställs knappt på några prov alls under matchen. Frågan är om han ens kliver in i duschen eller sticker direkt hem.

Calabria – 5,5: Gör några bra aktioner under matchen, men slår samtidig bort lite för många bollar.

Kjaer – 6: Utgår tyvärr skadad i första halvlek och hade dessförinnan stått för en habil insats. Förhoppningsvis är skadan inte så allvarlig och att han kan komma tillbaka snabbt.

Romagnoli – 7: Tar knappt ett felsteg idag och vinner snudd på varenda duell. Styr dessutom utöver det sin backlinje med pondus och bravur. Motståndet var svagt, men jobbet ska ändå göras.

Hernandez – 6: Fyller sedvanligt på bra framåt men får inte riktigt till den sista passningen idag.

Kessie – 6,5: Ivorianen står för en av sina bättre matcher på ett tag, vinner mycket boll och fördelar den sedan bra. Håller ställningarna bra på mitten, i synnerhet i den andra halvleken.

Bennacer – 7: Kan skrivas egentligen detsamma som på Kessie här, men med en fenomenal dribblingsförmåga dessutom. Har dock en ful ovana att ta gula kort så fort han spelar, men det är en bagatell i sammanhanget.

Rebic – 7,5: Han är onekligen inne i en enorm zon nu. Gör mål i stort sett varenda match och idag med ett riktigt klassavslut. Bjuder dessutom på fina framspelningar till sina lagkamrater. Är den här bytesaffären den bästa i modern tid? Jag tror bannemej det. Redaktionens MOTM.

Paqueta – 5: Har något farligt avslut och några fina passningar men större delen av matchen ser han mest vilsen och ensam ut. Måste få tillbaka lite självförtroende verkar det som.

Castillejo – 6,5: Lägger ner ett stort jobb och spelar med hög fart och intensitet. Synd bara att han inte verkar kunna avsluta.

Ibrahimovic – 5,5: Gör en av sina sämre matcher sedan hemkomsten. Bränner lite mycket, slarvar med passningar och är lite allmänt slö. Hans närvaro är dock fortfarande viktig för medspelarna, och det ska inte underskattas

Tränare och avbytare:

Gabbia – 6: Ersätter Kjaer och gör ett minst lika bra jobb. Om inte bättre. Står för några fina brytningar och är stark i luften.

Bonaventura – 6: Gör ett bättre jobb än Paqueta men inget speciellt egentligen.

Leao – spelade för lite för att bedömas.

Pioli – 6,5: Studsar tillbaka fint efter derby-torsken och verkar onekligen ha fått fart på maskineriet. Laget ser väloljat, samspelt och rytmiskt ut. Tryggt och stabilt hela vägen. Är det rent av #pioliIN nu?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen