Pioli: “Man måste vinna tillit”

Imorgon är det dags för match i Serie A igen. Torino som vi senast vann mot i cupen med 4-2 efter förlängning kommer att stå för motståndet på San Siro.

— Laget har gjort bra ifrån sig de två senaste matcherna trots resultaten. Vi måste fokusera på den positiva känslan, sa Pioli.

— Vi måste vara förberedda för ett tufft motstånd. De har bra tekniska och fysiska egenskaper i laget och lär vara otroligt hungriga på att vända deras negativa trend. Det kommer vara minst lika svårt som Coppa Italia-matchen.

Zlatan kommer att ha spelat tre matcher på sju dagar och Pioli fick frågan om svenskens fysiska status.

— Han har tränat hårt och sa också till mig att han är i bra form. Han sa när han kom att jag skulle kunna lita på honom och Ibra säger aldrig något han inte menar.

Pioli fick också frågan om han har Maldinis förtroende.

— Jag har alltid känt att jag har förtroendet från honom. Jag vet vad min roll är här i klubben och man måste vinna tillit. Det finns 45 poäng kvar att spela om och jag är inte ett dugg orolig över hur det kommer se ut i framtiden för mig.

— Fakta kvarstår, spelar vi med intensitet så kommer vi att få positiva resultat. Men låter vi intensiteten sjunka så kommer vi att få betala för det. Förra mötet med Torino tvingade oss till förlängning.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer