Redaktionens spelarbetyg: Brescia – Milan

Donnarumma: 7.5 – Ibland får vi se misstag som i förra matchen och ibland får vi se monster prestationer idag. Otroligt viktigt för Milan, vilken målvakt! Redaktionens MOTM.

Conti: 5.5 – Sticker varken ut defensivt eller offensivt.

Romagnoli: 6.5 – Rensade mycket boll och var väldigt stabil. Lite för passiv ibland när Torregrossa kom till bra lägen.

Kjaer: 5.5 – Hänger inte riktigt med i varje situation men gör överlag en godkänt match.

Hernandez: 6.5 – Kändes lite seg i början av matchen och väldigt stilla stående. Kom igång med sin fart i andra dock och var otroligt nära ett till galet solomål. Hans svaghet är dock defensiven vilken märks i samtliga matcher han spelat.

Castillejo: 6 – Försökte på sin kant men var inte lika bra idag som i förra matchen mot Udinese.

Kessie: 5 – Ivorianen har inte upplevt till förväntningarna, hoppas att han kan hitta tillbaka till sin fina form han visade i Atalanta.

Bennacer: 7 – Vår klart bästa mittfältare och vilken utveckling han har fått. Nackdel är att han drar på sig gultkort i varje match han spelar.

Calhanoglu: 5.5 – Skapar inte särskilt mycket och stannar ofta upp spelet på sin kant.

Leao: 5 – Idag var det inte Leaos dag. Hade otroligt svårt att få till något och har en tendens att när han väl har bollen endast stirra ner i backen och inte kolla upp för att se vad han har omkring sig.

Ibrahimovic: 6 – Zlatans sämsta prestation hittills men är ändå bidragande till 1-0 målet. Skulle absolut ha gjort ett mål idag och en assist, om han hade varit mer noggrann med sin offsidepositionering.

Inhoppare:

Rebic: 7 – Vilken vändning för Rebic som senast gjorde två mål och idag hoppar han in och blir matchvinnare igen. Kan bli riktigt bra detta!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer