Milan ger sig in i jakten på Dansk mittbacksduo

Försvaret är en av många saker som inte fungerat i år för de rödsvarta, och med Leo Duarte långtidsskadad och Caldara som fortsatt saknas så ska nu klubben söka tillskott i de bakre leden. Detta gör man i form av två danska mittbackar, Simon Kjaer och Andreas Christensen.

Huvudkandidaten för försvaret, Barcelonaspelaren Todibo, såg ett tag ut att närma sig klubben, men förhandlingarna strandade och nu ser han istället ut flytta till Tyskland. Det har fått Milan att sikta in sig på andra alternativ, och det blir alltså två danskar som varit på milans radar tidigare.

Börjar vi med Christensen så har han fått snålt med speltid under hösten i Chelsea och enligt Gianluca Di Marzio ska klubben vara villig att sälja. Problemet ligger i att engelsmännen ska vilja sälja direkt, medans Milan hellre tar spelaren på lån mest köpoption.

Med det i åtanke menar Di Marzio att en övergång för Atalantas Simon Kjaer vore enklare att genomföra. Tanken är den att Milan då skulle ta över det säsongslånga lån som tagit honom till Bergamo och att Milan skulle skicka Mattia Caldara åt andra hållet på samma basis.

Vem av dessa två ser ni helst i Milan?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen