E47: Wegerup om Zlatan från Milano och världens sämsta transfer någonsin.

Första avsnittet för året är äntligen på plats, vi uppskattar er alla som undrat varför det tar sån jävla tid att värpa fram ett avsnitt. Först ut för året är @JenniferWegerup som varit med förr och pratar om sin bok och allt snack om Zlatan nerifrån Milano. Min egen stora fråga är om Zlatan kan få en roll i Milan den dagen han lägger skorna på hyllan.

Januari hittills har varit bra för Milan, poängen, självförtroende och moralen lyfter sen Zlatan kom eller sen vi dumpade 433 eller om det är en kombination för alla undrar hur mycket Zlatan styr och ställer i Milan. Oavsett ser det mycket bättre ut nu även om motståndet på pappret må vara något sämre än tidigare med all respekt. Vi går igenom matcherna även om vi drar ut på avsluta dom…

Världens sämsta transfer genom alla tider, är det Milan som gjort den?

Ekonomi och det stora frågan om klubben kommer bli köpt ännu en gång, en av världens rikaste man ryktas vara sugen men vad kommer med priset. Vi diskuterar andra sidan myntet om det skulle bli så.

Silly season, vi tar upp lite konkreta rykten av allt som finns idag men stora frågan är vad gör Milan med Suso som vill spela EM men sitter på bänken nu. 

Hit and shit, hyllningar till Samu och Rebic

Avsnittet och alla andra hittar ni där ni lyssnar på podcast eller HÄR  har strul av någon anledning att synka med Itunes just nu om ni inte hittar senaste avsnittet där och support är kontaktat. Rekommenderar annars övriga länkar HÄR eller sök på poddtoppen.se med flera. Sorry för strul, väntar svar från mitt podcast webbhotell .

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer