E46: Zlatan kom hem och massa silly season / julklappar 2020.

Zlatan har kommit hem, tillbaka till Milano, tillbaka till den delen av Milano han och familjen älskade. Återigen är Milan en världsnyhet och Zlatan eller lejonet som han själv refererar till står mitt i centrum. Precis så som han vill ha det. 

Vad innebär då denna transfer för denna spelade legend som kommit upp i åren. Är det win win för honom eller vad händer med denna sovande jätte till fotbollsklubb som bara verkar göra tvivelaktiga beslut dom senaste åren. Vi ger oss på en analys av honom i Milan, vad han kan göra med laget som parkerar mitt i tabellen. Inte bara dom hårda julklapparna men även dom mjuka julklapparna som farmor alltid gav en som var tråkiga som barn men i vuxen ålder man lärt sig att förstå och uppskatta. 

Hit and shit är för dagen utbytt till vem/vilka som varit bra resp mindre bra första halvan av säsongen. 

I dessa tider blir det givetvis massor med silly season och vi har vaskat fram intressanta spelare som skulle kunna lyfta laget tillsammans med Zlatan. Enligt rykte ville Zlatan se en satsning om han skulle skriva under kontraktet som Mackan redan tror betalat av sig.

Gurra går igenom en lönepost.

I analysen diskuterar vi hur vi får ut det bästa av laget och om 433 är det bästa för dagens Milan och om Zlatan kanske kan få ut mer av den hopplösa rollen som 9a i dagens Milan mellan bolltramparna Suso och Hakan. Om övriga spelare inte springer kommer Zlatan spika upp dom på väggen har Galliani sagt.

Podcast Rossoneri passar på att önska alla, inkl Interfansen ett gott nytt år.

Detta och alla avsnitt hittar du där du spelar upp podcast eller HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer