E42: Har Milan blivit en cirkus ?

Det sägs att alla uppmärksamhet är bra uppmärksamhet sett till marknadsföring, tror inte det gäller när klubben ska rekrytera tränare för det verkade inte vara så många sugna på uppgiften. Kanske har legenden Nesta en poäng i hans något syrliga uttalande om Milan och frågan om att ta över en vacker dag.

Det finns ändå en sol bakom alla moln, vi vann faktiskt derbyt mot Inter. Våra damer gör fortsatt bra ifrån sig och vi har en lite tanke hur damfotbollen skulle kunna få ett lyft.

@Madison_DT , first 10 min of this episode, one of the guys in SempreMilan podcast.

Vi har spelat två matcher som vi går igenom, finns mycket att säga om dessa och filmningen på övertid borta mot Genoa. Men stora ämnet och stor majoritet av lyssnarfrågorna är vår nya tränare och vem han är, hur han förväntas spela och hur ser hans kontrakt ut i Milan… Var han verkligen första valet ?

Hit and shit som vanligt. 

Som man säger, det kan inte regna för alltid. Vår naiva förhoppning är att det bara kan bli bättre även om vi nog får skruva ner förväntningarna på det sportsliga resultatet denna säsongen men ekonomiskt går det åt rätt håll.

Detta och alla avsnitt hittar ni där ni brukar lyssna podcast eller HÄR

FORZA MILAN

PS. Stort tack till er lyssnare som var med i förra avsnittet. Feedback från detta har varit positiv och önskemål om att göra fler liknande avsnitt. Detta tar vi åt oss och återkommer med. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer