Giampaolo: “Det är vår plikt att fixa detta”

Inför dagens match mot Torino så var det sedvanligt en presskonferens igår och detta hade milantränaren att säga om derbyfiaskot och om dagens motstånd.

– Jag är medveten om att det finns saker att förbättra, jag är också medveten om vart vi står idag. Jag vet vad lagets problem är. Det är vår plikt att fixa detta.

– Efter derbyt var det många som var besvikna men nu har laget satt den förlusten åt sidan. Det är det absolut viktigaste. Vi jobbar hårt för att förbättra oss varje dag.

Piatek har haft svårt att hitta målformen och har endast gjort ett mål på straff under säsongstarten. Något som många fans höjer ett varningens finger över.

– Där finns inget att oroa sig över när det gäller honom. Det är hela anfallsspelet som haltar. Vi måste jobba extremt hårt för att nå fjärdeplatsen.

Om Torino som står för motståndet ikväll.

– Torino är ett fysiskt starkt och lurigt lag att möta med väldigt många skickliga spelare. Så vi måste åka dit och följa vår spelplan, inte deras.

På frågan om han känner pressen av att träna AC Milan.

– De högst uppsatta i klubben är alltid med när vi pratar, det brukar utväxlas idéer samt åsikter men inget som sticker ut.

– Milan är absolut en helt annan maskin än Sampdoria med helt egen karaktär. Jag tänker aldrig på saker som min egen framtid.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer