Bli medlem hos Milan Club Svezia

Milan Club Svezia är Sveriges officiella supporterklubb för alla Milanisti. Vi är registrerade som förening både i Sverige och hos AC Milan – [Våra gamla stadgar]

Äntligen är det dags för nytt medlemskap i MILAN CLUB SVEZIA och nya kort som gäller 2019/20! Vi vet att ni har väntat och den här säsongen gör vi det enkelt. 150kr kostar det.

Vad får man då för detta?

Äran att få vara med till en början! Att kunna plocka fram ett Milan-kort ur plånboken, kunna visa att man är en medlem i den här vackra föreningen, det är stort nog bara det. Men man får även rabatt på de ställen där vi har etablerat matchträffar (Stockholm och Göteborg för tillfället), och det kommer mer. Mycket mer!

Vart går pengarna?

De går till Milan Club Svezia, en registrerad förening med organisationsnummer 802519-8352. Med pengarna som kommer in, tar vi bland annat fram prylar som medlemmar kommer kunna köpa till rabatterat pris. Det arbetas också i nära samarbete med AC Milan, för att detta medlemskort ska få ett större värde i framtiden.

Så, det finns väl egentligen inget att tveka om. Skicka in dina uppgifter idag, och beställ hem ditt medlemskort.

Hur blir jag medlem?

För att bli medlem klickar du på denna länk: https://www.milansverige.se/mcs/ som tar dig till vår Milan Club Svezia-sida, där du sedan registrerar dig som medlem och skickar in betalningen.

*Detta medlemskort är inte den slutgiltiga designen, vilket betyder att kortet du får i din hand kan se något annorlunda ut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen