Piatek: “Jag är satt på jorden för att göra mål”

I en intervju med ESPN säger Krzysztof Piatek att han är satt på jorden för att göra mål och är fast besluten om att bevisa att han inte är ett så kallat “one season wonder”.

Polacken var en av Milans absolut bäste spelare och under gångna säsongen hittade han nätet 30 gånger på 42 matcher, nästan jämnt fördelat mellan förra klubben Genoa och AC Milan.

– När jag var ung tittade jag mycket på anfallare som Cristiano Ronaldo och Thierry Henry, jag har försökt att ta så mycket som möjligt från dom.

– Jag är väldigt glad att jag kunnat göra så mycket mål hittils i min karriär, jag har alltid trott på mig själv och vetat att jag kan göra det.

– Serie A är väldigt svårt att göra mål i men när jag kom hit ville jag visa att jag kunde göra något bra.

– Jag var egentligen aldrig nervös, bara väldigt fokuserad på utmaningen som kommer med Serie A. Jag vill alltid göra mål och nu vill jag ge fansen en säsong till fylld av det.

Om kommande säsongen är il Pistolero full av förväntan.

– Jag tror att det kommer bli hur bra som helst. Jag hoppas verkligen att vi spelar med två anfallare. Vi har haft tid att träna på hur Giampaolo vill att vi ska spela, vi kommer att spela bra fotboll denna säsongen.

– Allting måste klicka denna säsongen om vi ska nå Champions League och då måste jag fortsätta att hitta nätmaskorna.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer