Gattuso: “Jag såg glöden vi saknat i förra matchen”

Imorgon 12:30 möter vi Parma borta. Nu börjar kampen om CL-platserna bli riktigt tighta och det här hade tränaren att säga inför matchen. Frågorna som ställdes kretsade mycket kring spel i Europa och den stundande matchen mot Lazio.

– I matchen mot Lazio såg jag entusiasmen och glöden som vi saknat under en tid. Det där måste vi visa igen imorgon då det är en väldigt viktig match. Vi måste verkligen vara redo.

– Om incidenten mot Lazio? Vi ska bara behöva tänka på vad vi gör på planen, jag vill inte prata mer om detta. Det gjordes ett misstag och vi har löst det. Vi tog tag i saken och mer kan vi inte göra. Matchen mot Lazio kan vi prata om senare.

– Paqueta kör på som vanligt men vi får se imorgon om han kan spela. Romagnoli är tillbaka och redo för match. Caldara har inte spelat på ett tag och vi behöver hitta rätt läge för att byta in honom.

– Nivån är väldigt hög i Europa, även i Europa League. Där har varit väldigt många intressanta matcher även där. Men Tottenham och Ajax kan verkligen vara något att titta på för oss. Milan vann allting förut och har nu haft det lite tuffare. Vi har just nu ett ungt lag och de har visat att allt är möjligt i fotboll.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer