Gattuso: “Att bara spela bra kommer inte att räcka”

Ikväll kommer Lazio på besök i en match där tre poäng kan visa sig blytunga inför slutspurten av säsongen. Detta hade tränare Rino att säga om dagens batalj.

– Lazio är ett fysiskt och balanserat lag och att bara spela bra kommer inte att räcka, vi måste vara bestämda och spela energiskt samt visa en vilja att vinna. Annars kan det bli tufft. Men vi tränade bra i veckan och jag tyckte det såg ut som en trupp i harmoni.

– Vi måste gå för vinsten, vi vet att det kommer bli en tuff kamp därute. De har alltid satt oss under stor press tidigare och att förlora eller spela lika är inget jag tänker gå efter. Vi har förberett oss för att ta de tre poängen.

– Jag tror att Gigio kommer komma tillbaka till träning under nästa vecka. Paqueta gör framsteg och borde vara tillbaka i träning om en dag eller två.

– Jag skulle älska att se Suso spela som han gjorde under första halvan av säsongen, han spelade väldigt bra mot Juventus så vi får se hur det fortsätter.

– Vi måste ge fansen lite lycka imorgon. Vi måste se till att vi kan motivera för att de ska fortsätta visa ett stort stöd.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer