Biglia lämnar Milan?

Lucas Biglia har spenderat större delen av denna säsong utanför planen på grund av en vadskada som höll honom borta i fyra månader. Argentinaren börjar bli till åren och har ett kontrakt som går ut nästa sommar. Enligt La Gazzetta dello Sport funderar Leonardo på att sälja mittfältaren i sommar.

Biglia har hittills spelat 17 matcher för klubben denna säsong och gjort ett mål (ett läckert frisparksmål för övrigt). De senaste matcherna har 33-åringen fått större förtroende, men enligt spelarens agent finns det planer på att hitta en ny klubb i sommar.

– Just nu har Biglia bara Milan i sitt huvud och han vill avsluta säsongen på bästa möjliga sätt, sa agenten Enzo Montepaone till Sportnews.eu. Nästa vecka är jag i Milano och då kommer jag att prata med klubben om Biglias framtid. Det är sant att Boca Juniors har kontaktat mig, men jag svarade att vi tar ett beslut efter säsongen.

– Det är också sant att vi har fått ett bud från en fransk klubb. Jag kan inte säga vilken klubb, med det är en toppklubb. Det finns andra bud också, men just nu ligger Biglias fokus på Milan.

Enligt Gazzettan är även den kinesiska klubben Hebei Fortune intresserade av spelaren.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer