Odds på Milan inför säsongsavslutningen

Det är slutet av mars och tiotalet matcher återstår av årets Serie A. Tabellen ser ut ungefär på det sätt som oddsen förutsåg innan säsongen. Juventus etta, Napoli tvåa. Spelbolagens favorit till tredjeplatsen var Roma, men de har underpresterat. Det betyder att både Milan (4:a) och rivalen Inter (3:a) har hoppat upp ett steg var, jämfört med bettingsidornas odds.

Men detta var innan säsongen. Hur ser oddsen ut nu? Och vad kan man spela på?

Vinnaroddsen är i princip stängda. Juventus är klara. Det går forfarande att spela på alla andra lag, men det är osannolikt att Juventus skulle tappa 15 poäng på tio omgångar.

Men det finns fortfarande en del roliga specialspel på Milan.

Bland annat har Unibet ett spel på H2H (Head-to-head) mot Inter om vilka som får bäst slutplacering.

Inter – 1.55

Milan – 2.30

Har du inte ett konto hos dem föreslår vi att du läser denna recension av Unibet hos Bettingkollen innan du skapar ett.

Om man inte tror på Atalanta kan man också spela “bäst i Lombardiet” på Unibet och få högre odds på Milan.

Inter – 1.57

Milan – 2.60

Atalanta – 12.00

Det går även att spela på vinnare av skytteligan, där Piątek ger fint odds hos Unibet, men bara är ett mål bakom både Ronaldo och Quagliarella.

Ronaldo – 1.75

Quagliarella – 2.25

Piątek – 6.00

Eftersom Milan är kvar i Coppa Italia finns det såklart även där möjligheter att lägga ett bet. Första mötet med Lazio slutade 0-0, men spelbolagen håller fortfarande Milan som större favoriter att vinna cupen än Lazio.

Atalanta – 2.55

Milan – 3.00

Lazio – 3.50

Fiorentina – 7.50

Är du intresserad av betting och vill läsa om och jämföra fler spelbolag än Unibet kan du också använda dig av Bettingkollen. Det är Sveriges fräschaste hemsida för jämförelse av spelbolag och lanserades i samband med att licenssystemet infördes i Sverige den 1 januari. De listar bara bolag med svensk licens, vilket gör att du aldrig riskerar att spela på ett olicensierat spelbolag om du väljer ett i deras listor.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer