Kessie i konfrontation med Biglia under derbyt

Under gårdagens match mot Inter skedde en konfrontation mellan Franck Kessie och Lucas Biglia vid avbytarbänken. Enligt uppgifter ska Kessie ha varit sur på att Gattuso valde att byta ut honom, varpå Biglia sa åt honom att visa större respekt gentemot laget. Efter matchen kommenterade Gattuso händelsen.

– Den största förlusten i matchen var Kessies beteende. Sådant får inte ske under en fotbollsmatch. Det gäller att visa respekt för varandra. Det är mitt ansvar att se till att sådant inte händer.”

Kessie var också snabb att be om ursäkt för sitt beteende efter matchen i en intervju med Sky Sport Italia.

– I stundens hetta kan sådant är risken stor att man gör misstag. Jag ville vinna matchen. Lucas och jag är inte arga på varandra längre och jag vill be om ursäkt till fansen och klubben. Denna händelse får inte påverka utgången av resten av säsongen. “

Även Biglia kommenterade händelsen.

– Jag tar fullt ansvar för detta. Han vet vad han sa och vi är vänner igen. Det var pinsamt och vi borde inte ha agerat så här inför alla. Jag är skamsen och tar ansvar eftersom jag är äldre. Vi vill be om ursäkt.

Enligt La Gazzetta dello Sport var Kessie även irriterad över att Curva Nord (Inters curva) skrek rasistiska ord till honom.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer