E31: Därför förlorade vi derbyt

Så sjukt bittert, inte ens lönt att försöka säga något annat och det blir även svårt att säga att förlusten var orättvis eller att det var en blixt från klar himmel när man delar upp förutsättningarna. Inför pekade allt på att Milan skulle jogga hem segern, Inter kom från uttåg ur EL och en form som var allt annat än imponerande.

Ändå förlorar vi, Vi går igenom målen. Hela 3 st på vår hemmaplan San Siro, ett försvar som blivit så hyllat på senare. När vi betar ner målen i detaljnivå framstår vårt försvar som om dom spelade i PojkAllsvenskan. Inget ont om dessa som spelat i denna, för dom hade gjort ett bättre försvarsspel än vad våra miljonärer till försvarare gjorde vi baklängesmålen. Jag har även lagt upp några bilder i vår FB som att visa i grafik hur pinsamt det var!

Det faller inte bara skugga på Milan och Gattuso, innan derbyt har vi vunnit två matcher sen förra avsnittet vi tar upp tillsammans med andra positiva nyheter kring klubben men fokus är givetvis insatsen i derbyt.

Ännu en gång har vi ett samtal från en hängiven supportersom är väldigt tydlig i sin analys och vad han vill se av Milan framöver. Gattuso delar oss supportrar i två läger. Därför önskar vi att någon av er hängivna lyssnare vi uppskattar så mycket om en tjänst. Önskvärt att prata med någon av er till nästa avsnitt som kan tala positivt om Gattuso. Då är det viktigt att skilja på personen som vi alla älskar och “saken” dvs hans egenskaper som tränare. Ta gärna kontakt i vår FB grupp eller i något av våra nätverk (MCS och SF).

Hit and shit är helt färgat av derbyt, jag gissar på att legenderna på innerplan i halvlek håller med oss även om dom är från eran då Milanfamiljen var heligt.

Gurra tar upp vinnaren i omröstningen ni lyssnare har röstat på, denna gången är det vår kaptens kontrakt.

Tyvärr såg vi väldigt bulla scener från vår tränarbänk under matchen, blev riktigt pinsamt men efterspelet är både ris och ros. Håller ni med ?

Milanvänner, även om derbyförlusten kommer svida ligger vi kvar på CL plats och vi ska skänka en tanke till Spal som skrällvann över Roma som ligger bakom oss. Ett lag som inte gått bra detta året men frågan är hur bra vi i Milan har gjort mot dom övre lagen i tabellen…

Avsnittet hittar ni där ni spelar upp podcast eller HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen