Kessie: “Bakayoko är fantastisk”

Franck Kessie tycker att Milan har mycket att lära sig ifrån Bakayoko och hans inställning. I en intervju med Sky Sport Italia har han det här att säga om sin medspelare samt om sina egna ambitioner för säsongen.

– Han hjälper Milan så otroligt mycket, skulle alla ha Bakayoko’s inställning så skulle vi kunna vinna varenda match.

Kessie gjorde ett mål i fredagens 3-0 vinst över Empoli, vilket lägger Rossoneri en poäng bakom tredjeplatsen. Dock väntar Inter’s match mot Fiorentina som kan visa sig vara en tung match.

– Det är fortfarande mycket kvar av säsongen. Vi måste fortsätta såhär med att ta tre poäng vid varje tillfälle som ges för att hänga med.

– Vi måste jobba stenhårt och göra vad tränaren säger. Jag måste fortsätta med att göra mål för att hjälpa laget. Jag strävar efter att vara bättre än förra säsongen.

Bakayoko som är på lån ifrån Chelsea blev hånad under sina första månader i Milan men har nu vuxit in i rollen och fick en stående ovation på San Siro efter matchen.

– Det här är fotboll. När det går dåligt så hånar alla dig. Nu är Bakayoko helt fantastisk. Han hjälper oss så otroligt mycket och om alla har samma attityd som honom så kommer vi att vinna varenda match.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer