E27: Tränarbänken 2019

Tanken och förhoppningen var ett varmt och ljust julavsnitt med massa härliga julklappar och julsång från oss. Tyvärr haltar vårt luciatåg för våra resultat under December var allt annat än julfrid och det känns mer som tomten drack starkglögg och däckade i skorstenen

Vi delar ut våra egna julklappar i detta avsnitt, något bitterljuva och andra mer konkreta men ni får avgöra vilka av våra tre julklappar ni önskar få under granen innan allabarren lagt sig på mattan.

Vi får ett samtal från en Milanista kring vad han tycker om Gattuso vara eller icke vara som är huvudddelen av detta avsnitt. Gattusos gamla kompisar och lagkamrater är ute och media i försvarsstal med rimliga förklaringar men köper vi som följer Milan detta? Enligt våra undersökningar i våra nätverk har ni fans sagt ert tydliga var ni står i frågan. 

Vi går igenom vilka som skulle kunna ta över Gattusoredan nu om det blir aktuellt, om inget så har vi en annan semi lösning på bänken men vi är tydliga med att det behövs någon form av förändring. Tycker ni inte som oss eller våra lösningar hade det varit trevligt om ni delar era åsikter, alltid trevligt med oliktänkande!

Vi avslutar året med en positiv vibb, vi vill tro att vi både går mot ljusare tider och att Milan går mot ljusare tider. Vi passar på att välkomna Paqueta till Milan, må ha bli hälften av Kaká så är det ett superbra nyförvärv av Leonardo.

God fortsättning, hoppas ni hänger med Podcast Rossoneri även under 2019. Har ni önskemål, tips eller feedback är ni välkomna med dessa. 

Avsnittet hittar du HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer