Podcast Rossoneri E26: Kastar tärning innan matchgenomgång ?

Som vanligt ett späckat avsnitt även utan en intervju denna gång. Hade ett riktigt tungt namn på luren men tyvärr blev det inte så denna gång. Hoppas en annan gång… Vi har spelat 3 matcher sen sist, dessa går vi igenom.

Vi diskuterar som vanligt vår kära tränare, krigare på plan men som visar andra färdigheter på sidlinjen. Taktiskt sätt ändrar han varje match och frågan är om det är rätt eller om alla våra skador tvingar honom att göra förändringar inför varje match.

Vi har fått in lyssnarfrågor som vi försöker besvara, hoppas att ni är nöjda med svaren men Alen Halilović och Simic fick spela olika mycket och betygen var väl inte dom bästa heller.

En spelare som gått från bespottad till hyllan uppmärksammar vi, fast vi vill inte rusa in i något köp redan nu för vi måste verkligen inte och sett till kontraktet är detta till vår fördel eftersom spelaren trivs som fisken i vattnet just nu.

Hetaste potatisen just nu är Higuain vara eller icke vara i Milans framtidsbygge? Det är mycket pengar att köpa loss honom och redan i förra avsnittet kom frågan upp om han är en spelare att köpa loss sett till prestation iPumatröjan. Det var även en lyssnarfråga vi går igenom där vi ger lite politiska flumsvar för vi likt dom har svårt att säga rakt ja eller nej i denna frågan iaf.

Vi närmar som ett transferfönster, Zlatan har vi nämnt i förra avsnittet som verkar väldigt nära klubben. Detta avsnitt går vi igenom dom två mittfältarna som ryktas mest till oss där vi med motivering ger ja respektive nej som svar. Håller ni med oss ?

  • Detta och alla avsnitt hittar ni HÄR

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer