Podcast Rossoneri: E25: Rekordlångt avsnitt

Som rubriken säger, ett rekordlångt avsnitt så ni är varnade. Första halvan av avsnittet är samtal med tre olika Milanistasfrån olika delar av världen. Första av dom är Therese Strömberg som ger kloka synpunkter på vad hon tycker om Milan idag och allt som händer kring klubben.

Efter henne kommer Asir in som är grundare av en del i vårt nätverk dvs Milan Club Svezia. Han förtydligar om hemsidans framtidsplaner och vilka förmåner medlemmar kommer kunna ha. Givetvis berättar han även vad han tycker om Milan och tränarfrågan när vi ändå har honom på luren.

Sista delen är Richard från en stor podcast i USA, handlar inte bara om Milan utan även aktuella ämne kring Serie A. Han berättar vad dom diskuterar i deras podcast och hur Milan står sig statusmässigt borta i USA

Efter 42 min släpper vi in Mackan och Gurra. Vi går igenom våra tre matcher sen sist dvs Udinese borta, Betis borta och Juve hemma där vi lägger mest fokus. Gurra som är gammal fotbollsdomare kommer förtydliga med fakta kring straffar och annat vi ställer oss frågande till. I vår FB grupp ställer vi oss frågan om Higuains straff ska gå om? Ska vi ha ytterligare en straff? Och varför används inte video mer än vad det gör för att slippa alla diskussioner efter matcherna.

Diskutera gärna med oss, oliktänkande är stimulerande.

Detta och alla avsnitt hittar ni HÄR eller där ni lyssnar på podcast i mobilen/paddan

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen