Få ut maximalt av pooltips hos Bettingstugan

Bettingstugan med sina många experter utgör Sveriges hem för spel och erbjuder jämförelse av oddsbonusar, kampanjer och speltips. Det är även den självklara inspirationskällan för dig som är intresserad av att spela på poolspel. Varje vecka gör Bettingstugans spelexperter djupgående genomgångar av Europatipset, Powerplay, Topptipset och Stryktipset. Här ges möjlighet att ta del av avgörande information och analyser av varje enskild match och ger dig i och med det möjlighet att hitta det bästa spelvärdet. Missa inte chansen att få ut maximalt av dina poolspel genom att besöka Bettingstugan.

 

Pooltips

Olika former av Poolspel är något som Svenska Spel erbjudit under en längre tid och som också blivit enormt populärt. Samtliga Poolspel utgår från att du spelar 1,X eller 2 på olika matcher. Där 1 står för att hemmalaget vinner matchen, X står för att det blir ett oavgjort resultat, och 2 står för att bortalaget vinner. 1,X,2 spelas i 8-13 olika matcher beroende på vilket Poolspel det är du spelar på. I samtliga Poolspel har du möjlighet att gardera en eller flera matcher, vilket innebär att du kan spela på fler resultat än ett i en match. Det kommer dock kosta dig mer.

 

Europatipset

Europatipset ger dig möjlighet att spela på matcher från de europeiska toppligorna i fotboll. Likt Stryktipset handlar Europatipset om att försöka förutse om en match kommer sluta 1,X eller 2. I denna spelform rör det sig om 13 matcher och skulle du lyckas pricka rätt i samtliga 13 matcher så har du chans att vinna miljoner. Varje vecka hittar du tips till europatipset från experterna på Bettingstugan.  

 

Powerplay

Powerplay är ishockeyns motsvarighet på Poolspel, även här handlar det om att tippa 1,X eller 2 men skillnaden är alltså att det rör sig om ishockeymatcher. till skillnad från Stryktipset och Europatipset som använder sig av 13 matcher så har Powerplay likt Topptipset endast åtta matcher där ett resultat ska prickas in. I majoriteten av omgångarna är det matcher från SHL som är aktuella, men ibland kan även matcher från ryska KHl och amerikanska NHL leta sig in på kupongen.

 

Topptipset

Topptipset handlar likt Stryktipset och Europatipset om att försöka förutspå om fotbollsmatcher kommer sluta 1, X eller 2. Topptipset skiljer sig mot de resterande då det rör sig om åtta matcher istället för 13. Här har du även till skillnad från Europatipset och Stryktipset möjlighet att välja 1,2,5 eller 10 kr per rad. Vilket resulterar i att om du satsar 10 kr per rad så blir ditt system dyrare men du har även möjlighet att vinna mer. Om du är sugen på att rygga experterna så hittar du varje vecka tips till topptipset hos Bettingstugan. Deras tips är ofta baserade på matcher som ger din kupong en högre utdelning vid vinst.

Publicerat av Asir Hawrami

Grundare av Milansverige.se och Milan Club Svezia