Podcast Rossoneri: Hänger tvätt för 50 miljoner om året

Avsnitt 23 inleder Thomas Nordahl med att kort berätta om sin resa ner till Milano där han upplevde Milanoderbyt på plats och lite om tankarna hur Milan inlett säsongen.

Större delen av avsnittet kommer vi diskutera frustrationen över den rättvisa förlusten mot lillebror i derbyt. Varför förlorade vi, varför var vi så bleka och hur ska vi spela för att få ut det bästa av dagens trupp.

Både Mackan och Gurra har gjort läxan som vanligt, dom pratar om likheter med legenden Kaká och vår nya Kaká får vi hoppas. Det finns många likheter men frågan är hur Milan och Gattuso ska spela det ev nya Kaká. Inget officiellt är klart utåt men det har förmedlat många nyheter kring övergången och han kan vara på Milanello redan i början på December.

Även detta avsnitt har vi en inringning av en Milansupporter, denna gången MilanSveriges redaktör Oskar Sörling. Han ger sin syn på derbyt och varför vi förlorade.

Gurra har ett spännande namn som ev ersättare för Gattuso om han inte levererar nu när han återigen har kniven mot strupen. Vi har även lösningen hur Gattuso ska formera dagens Milan för att få ut det bästa av materialet. Micke har en annan lösning på formation när vi möter mindre lagen som kommer till San Siro med bussen parkerad.

Håller ni med oss?

Ni hittar detta och alla avsnitt där ni spelar Podcast.

Direktlänk 

FORZA MILAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer