Podcast Rossoneri

Först ett stort tack för att Podcast Rossoneri

även fått flytta in till ännu en Milanfamilj i MilanSverige.

Avsnitt 20 nördar vi ner oss i premiärmatchen borta mot Napoli, laget som vi ändå tippar i toppen när säsongen är slut men ändå är vi inte nöjda av flera anledningar. Alla vet att vi hade 2-0 men tappade matchen till 2-3, frågan är varför? Och hur ska Rino justera detta framöver i ligan.

Vi kanske är extra buttra eftersom sommaren är över och regnet öser ner när vi spelar in men det fanns givetvis många ljudglimtar under matchen som vi kan ta med oss denna säsong. Ändå måste vi diskutera om spelsystemet är rätt, vi har alla olika tankar på hur Milan ev skulle kunna spela. Möjligtvis som plan B när Rinos plan inte funkar för i matchen såg vi inga förändringar till skillnad från Milanistan Ancelotti som med sina mästarskills ändrar matchbilden till hans fördel. Han såg inte ens bekymrad ut när Milan hade 2-0…Han hade förmodligen läst av sin gamle adepts tankar och visste hur han skulle bemästra dom.

Vi tippar var Milan slutar 18/19, håller ni med oss ? Detta utifrån dagens trupp, givetvis kan allt hända i fönstret i Januari. Vi kan även tappa spelare eftersom alla fönster inte är stängda ute i Europa än.

Vi ger även betyg på Leonardos korta jobb denna sommaren då vi summerar transfers in resp ut.

Milan vann även en premiär som vi givetvis vill uppmärksamma.

Det är ny match redan på Fredag mot Roma, det gick rykte direkt efter match om att Rino kommer laborera om i laget till denna matchen och frågan är om det är rätt att börja ändra för mycket efter en förlust som var väntad inför matchen även om han var galen efter match i omklädningsrummet på spelarna.

Avsnittet hittar ni i fliken här på sidan

Podcast Rossoneri

Eller sök på Rossoneri där du spelar upp podcast i din mobil.

FORZA MILAN

Podcast Rossoneri

Välkomna till Podcast Rossoneri.

Här pratar vi om allt kring AC Milan, gör intervjuer med olika profiler med Serie A-anknytning. Eftersom det är svårt att prata om AC Milan utan att nämna vår underbara liga och våra sköna konkurrenter vi tampas med, så kan även gäster från våra konkurrenterna förekomma i podden.  Sett ur Milan-ögon handlar 90-95% om AC Milan, det är ett snävt ämne men det är det vi brinner för och tycker är intressant.

Idag är vi tre män som diskuterar alla aktuella ämnen som rör Milan. Vi vill gärna interagera med andra där ute som brinner för klubben i våra avsnitt och med teknikens värld idag är det idag bara ett samtal bort. För att kort nämna något om oss tre skåningar; har vi några år på nacken nu och har sett klubbens höga berg och djupa dalar. Vi kan avslöja att vi är så gamla att våra idoler i AC Milan är från det riktiga Grande Milan dvs Baresi, Van Basten, Maldini med flera. Det största och första stora Milan-minnet är för mig när laget vann Mästarcupen med 4-0 inför 97000 på Nou Camp. Gullit  och Van Basten gör 2 mål var den 24 Maj 1989.

Hoppas vi hörs, all feedback är välkommet!

Avsnitten hittar ni HÄR 

Eller i din podcastplayer i mobilen. Sök bara på Rossoneri så dyker podden med största sannolikhet upp. Följ och dela gärna.

Vi finns också på Twitter @pc_rossoneri.

FORZA MILAN

Mikael Kristersson , Marcus Andersson och Gustaf J Tonnvik

Letar du efter avsnitt från våra tidigare Milan-Sverige podcast? Dessa hittar du här!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen